miercuri, 20 ianuarie 2010

Prajitura cu branza de vaci si fructe confiate

Ingrediente:
400g  de faină integrală, 1 plic de praf de copt, 180 g zahăr pudră, 1 pliculeţ de zahăr vanilat, 250 g de brânză de vaci, 250 g de unt, 2 ouă, sucul ţi coaja de la 1/2 lămâie, 50 de g stafide, 150 g de fructe confiate, 40 g de nuci, 40 g de migdale, 50 g de unt pentru când e coaptă

Mod de preparare:
Amestecă făina cu prful de copt, adaugă zahărul-pudră, zahărul vanilat, brânza, ouăle, sucul şi zeama de lamâie şi prepară un aluat omogen. 
Presară şi stafidele, fructele confiate, nucile şi migdalele. Rulează aluatul intr-o formă conică, împarte-l în două şi pune jumătate din el deasupra celeilalte jumătăţi. Coace-l la foc mic, în cuptorul preâncins. Când s-a copt, unge prăjitura cu untul rămas li pudreaz-o cu zahăr pudră.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu