vineri, 22 ianuarie 2010

PIZZA DIAVOLO

Ingrediente
umplutura: sos rosii pentru pizza, mozzarella, carnaciori picanti, ardei iute rosu, oregano
aluat pufos: 300 g faina, 30 g unt, 150 ml lapte caldut, 25 g drojdie, 1/2 lingurita sare, 1/2 lingurita zahar

aluat subtire, crocant: 200 g faina, 125 ml apa calda, 1 lingura ulei masline, 20g drojdie, 1/3 lingurita sare, 1 lingurita zahar

Mod de preparare
aluat pufos/ aluat crocant: ca si la reteta anterioara
Reteta Pizza Diavola: se unge blatul de pizza cu sos de rosii, se presara mozzarella, carnaciori picanti taiati rondele, fasii de ardei iute curatat de samburi si oregano, se da la cuptor 10 - 35 minute, in functie de blatul folosit si de tipul cuptorului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu